Home Aragaze ieftine
Aragaze ieftine
Aragaze ieftine PDF Imprimare Email
Aragaze ieftine
Scris de madalina   
Vineri, 30 Iulie 2010 11:09
Companiile mari precum Zanussi, Electrolux preduc aragaze la preturi destul de ridicate pentru consumatorul cu un venit mediu. Daca totusi doriti aragaze ieftine de la firme cu renume optati pentru variantele pe gaz, fara grill si rotisor. Aceste doua optiuni fac diferenta dintre categoria „aragaze ieftine” si cea a aragazelor obisnuite cu preturi de cele mai multe ori mai ridicate.

Firmele mai putin cunoscute in Romania comercializeaza aragaze ieftine. Emilia Glem este filiala australiana a companiei „Glem Gas SpA” si este un producator de dispozitive specializate pentru gatit inca din 1959. Firma exporta aragaze ieftine in Europa, Marea Britanie, Irlanda de Nord , Orientul Mijlociu si Asia. Compania a introdus in Australia o gama de aragaze ieftine pentru bucatarii pasionati. Produsele ce apartin acestei linii beneficiaza de caracteristicul design italian si de componente de calitate. In curand aceste aragaze ieftine vor fi scoase la vanzare si pe piata romaneasca de consum.

Fiesta este o alta marca ce produce aragaze ieftine care au si functii multiple pentru grill iar cuptoarele sunt foarte bune pentru prajituri.

Arctic este una dintre cele mai importante companii private din Romania. Dupa ce a fost cumparata de grupul Arcelik (Turcia), compania a inceput sa produca si sa distribuie frigidere si aragaze ieftine la nivel mondial. In Romania, Arctic are o cota de piata de 30%, raportul calitate-pret dovedindu-se a fi unul foarte convenabil pentru multi clienti.