Home Aragaze inox
Aragaze inox
Aragaze inox PDF Imprimare Email
Aragaze inox
Scris de admin   
Joi, 16 Iunie 2011 09:36

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi aragaze noi, ai la dispozitie o varietate de produse, din care nu stii intotdeauna ce anume sa alegi. Un tip este reprezentat si de aragaze inox, care sunt recunoscute pentru faptul ca arata foarte bine, ca au un design elegant, insa totodata necesita o intretinere mai speciala, deoarece fiecare pata, chiar si facuta de apa, este vizibila si trebuie curatata in cel mai scurt timp.

Exista mai multe tipuri de aragaze inox: aragaze pentru gatirea orezului, aragaz cu gatire sub presiune si aragaze cu gatire lenta. Poti gati diverse tipuri de retete de mancare cu acest tip de aragaz. Acest produs electrocasnic poate avea incorporate diverse accesorii, precum grill, rotisor, regulator de presiune la gaz, aprindere electrica, buton de temperatura, timer electronic, ventilator, termostat, compartiment de depozitare, tratament anti-amprenta si altele.

Dupa cum spuneam, aceste aragaze inox sunt deosebite din punct de vedere al designului, si se potrivesc in special unui interior modern sau minimalist, cu mobila din sticla si inox. Cel mai important punct slab al acestor aragaze inox consta in faptul ca sunt pretentioase atunci cand vine vorba de curatarea lor. Pentru a avea in permanenta un aspect impecabil pentru aceste aragaze inox, trebuie sa achizitionezi produse speciale de curatare.

Nu poti curata aragaze inox doar cu apa si cu produse obisnuite de curatare. De asemenea, nu ai voie sa folosesti peria de sarma pentru petele mai vechi si uscate, deoarece risti sa iti umpli aragazul de zgarieturi. De aceea, se recomanda sa folosesti produse speciale pentru curatarea inoxului. Solutia se pune pe pete, se lasa un timp sa actioneze pentru a inmuia murdaria, dupa care se sterge, se clateste si totul arata ca nou.

Aragaze inox nu reprezinta o optiune pentru persoanele care nu au timp si care petrec putin timp acasa. Intretinerea acestor aragaze inox este destul de dificila si necesita timp si rabdare. Insa daca tii foarte mult la designul bucatariei tale si consideri ca un astfel de aragaz este cea mai buna alegere pe care o poti face, atunci consulta diversele oferte aragaze si cumpara acel model care te multumeste din toate punctele de vedere.

Ultima actualizare în Joi, 16 Iunie 2011 09:39